Forside

søndag den 22. januar 2017

At strikke med en hånd

 "Klude strik"

Jeg er håndarbejds lære, handicappet eller ej, så selvfølgelig skal jeg strikke.. Det går bare ikke lige så let. Nogen gange, har jeg siddet midt  et arbejde, og tænkt......".Hvad er det enlig, du har gang i...du er hjerneskadet, er lammet i hovedet og har ataks og er følelsesløs" ... men øvelse gør mester... og jeg tror at strikning er rigtig godt for motorikken og hjernen,  man gør den samme bevægelse igen og igen.

Sine Mikkelsens billede.

Mit første strik er faktisk, fra mellem mine to operationer...Jeg var indlagt en "heldigvis" kort overgang på det lokale genoptræningscenter, fordi de troede at alt var som, det skulle være... Det var det ikke...Jeg blev dårliger og dårliger, og jeg fik aldrig strikket mer end det'
Man havde lige glemt en vene, der stod og sivede ....se http://kavernoes.blogspot.dk/

Sine Mikkelsens billede.

Da jeg, godt et halvt år senere, kom hjem for at komme i ambulant behandling, prøvede jeg igen.. det var mildest talt ikke særlig let. Jeg fik en stor hjælp af min mor, der huset fyldt af strikkepinde..Jeg kan simpelthen ikke få fat i maskerne, når det er de glatte pinde Der ud over kunne jeg kun strikke ret og jeg har fået hjælp af min mor og andre strikke kyndige, til at samle de tabte masker op..Tak for det.  

Efter noget tid, blev jeg færdig med min første klud..Alle strikker klude for tiden.. Det passer lige til mig. Jeg har hæklede en lille kant på, det er heldigvis ikke så svært, det går bare langsomt.
Nu er jeg ved min fjerde klud.. Det går bedre og bedre med at strikke, og jeg er begyndt at øver vrang. Det går stadig lidt tredt, det der med at tabe masker og skulle samle dem op igen. Så må det jo bare handle om at jeg ikke må tabe mine masker.....

3 kommentarer:

 1. Hvor er du bare sej! Al respekt herfra. Dine klude er flotte - og det er dit parchwork fra indlægget før godt nok også! Fede farver.

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt kæmpet :-) stor respekt herfra.
  Har du prøvet at strikke på firkantede strikkepinde? Jeg tror ikke, at maskerne glider lige så let - ikke at de sidder fast - men der er måske en smule mere 'hold' på tingene.
  Bare et forslag :-) Kæmp videre, jeg er sikker på, at du vil nå langt.
  Knus fra Sanne

  SvarSlet